Onze aanpak

Ervaar werving en selectie. Ervaar Selective.
Wij weten als geen ander dat jij als hoogopgeleide professional de vacatures voor het uitkiezen hebt. Het maken van de juiste keuze is vaak moeilijk; wat zijn de werkzaamheden, hoe zijn de doorgroeimogelijkheden binnen een bedrijf en pas ik binnen de cultuur? Dat zijn enkele vragen die wellicht door je hoofd spoken als je naar een advertentie kijkt. Jij bent dus ook selective. Wij helpen je graag met je keuze en willen jou juist daarom leren kennen.

Onze werkwijze is om een uitgebreid selectiegesprek met je te voeren zodat we je talenten en wensen goed in kaart kunnen brengen. Dit vinden wij belangrijk zodat we de juiste vacatures aan je kunnen voorleggen. Na het gesprek schrijven we een verslag waarin je achtergrond, ambities en referenties worden uitgelicht; een persoonlijk profiel. Na goedkeuring van jou gebruiken we het profiel samen met je CV om je voor te stellen bij onze opdrachtgever.
Als wij een geschikte baan voor jou vinden bespreken we samen of we je gaan voorstellen en ondersteunen je om het perfecte sollicitatiegesprek aan te gaan.

Bekijk hier onze vacatures  >>

  • Selective model
  • Selective model
  • Selective model

Zoek een vacature

Zoek hier je vacature op trefwoord/ functie


Of zoek op branche: